Onze reviews op Google:
5/5

Wij leveren in Gelderland

Je huiskamer heerlijk warm of koel met een airconditioning

wat kost jouw airco?

Hoe groot is de ruimte die je wilt koelen, in kubieke meter?
306090120150180
Kubieke meter (m3) bereken je door breedte x diepte x hoogte te doen. Een modern huis heeft meestal een hoogte van 2,60 meter.

stap 2

Wat is de afstand in meter van de binnenunit naar de buitenunit?
12345678910
Gebruik de kortste lengte die een buis zou kunnen gebruiken. Houd rekening met hoogteverschillen.

Stap 3

Hoe goed is je huis geïsoleerd?
Matig
Redelijk
Goed

Stap 4

Wat is je postcode?
Hiermee kijken we of we in jouw buurt installeren

Veel mensen denken niet als eerste aan de huiskamer, waneer ze aan een airco denken. Waarom eigenlijk niet? De huiskamer is de kamer in je huis waar je de meeste tijd verblijft, dan wil je toch ook dat deze het hele jaar aangenaam is?

Altijd compleet geïnstalleerd

Bij Coolbaas hebben we een uitgebreid assortiment airco’s die geschikt is voor jouw huiskamer. Modellen die allemaal fluisterstil zijn, en uitgerust met de nieuwste techieken, waardoor jij altijd geniet van een heerlijk klimaat. Al onze airco’s worden compleet voor jou geïnstalleerd: je hoeft de airco dus alleen maar aan te zetten!

Onopvallende designmodellen

In de huiskamer wil je natuurlijk een airco die niet opvalt als het niet nodig is. Daarom hebben we diverse modellen in het assortiment die perfect passen in een modern interieur, zonder dat ze ooit de aandacht opeisen.

Snelle en efficiënte verwarming

Ook in de winter bewijst een airco z’n waarde; Omdat een airco ook een warmtepomp functionaliteit heeft, kun je er ook betrouwbaar -en betaalbaar- mee verwarmen. Dus als aanvulling op je centrale verwarming, of zelfs als hoofdverwarming, super geschikt!

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Iedere split airco is eigenlijk vier apparaten in één! Met onze airco’s kun je de volgende dingen doen:

Koelen

Natuurlijk kan een airco koelen! Op warme dagen zorgt een airco ervoor dat het binnen aangenaam blijft, op de temperatuur die jij makkelijk hebt ingesteld. Zo is het de hele zomer koel in je huis.

Verwarmen

Iedere airco die wij leveren kan ook verwarmen! Dit komt omdat er een warmtepomp ingebouwd zit. Verwarmen met een airco is heel geschikt om op koude dagen te gebruiken als aanvulling of zelfs als hoofdverwarming. En het mooiste? Verwarmen op deze manier is goedkoper én milieuvriendelijker dan verwarmen via gas.

Ontvochtigen

In veel huizen is de lucht te vochtig. Dit kan leiden tot allerlei problemen. Denk bijvoorbeeld aan schimmels en houtrot die meer kansen krijgen. Daarnaast vinden veel mensen het niet aangenaam, of krijgen ze klachten zoals hoofdpijn en dergelijke. Onze airco’s kunnen ook ontvochtigen, zodat uw huis een aangename luchtvochtigheid houdt.

Filteren

In binnenlucht zit van alles en nog wat. Stof, bacteriën, virussen en meer zorgen ervoor dat de lucht niet altijd aangenaam is, zeker wanneer je hiervoor gevoelig bent of bijvoorbeeld astma hebt. Onze airco’s zijn voorzien van geavanceerde luchtfilters, die de lucht een stuk schoner maken.

Vakkundige-, snelle installatie en super netjes afgewerkt! Van te voren contact gehad en de vragen werden snel beantwoord en hier bleek ook uit dat Coolbaas weet waar ze over praten! Zeker een aanrader voor iedereen die een goede airco voor een goede prijs geïnstalleerd wil hebben!

Installatie door professionals

Als je een airco laat installeren, wil je natuurlijk dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt. Daarom werkt Coolbaas samen met de beste installateurs in jouw regio.

Alle installateurs waar we mee werken hebben de juiste certificaten, zoals ‘stek’ en ‘f-gassen’, zodat je zeker weet dat de installatie goed gebeurt. Daarnaast zijn onze installateurs vriendelijk en opgeruimd.

Wil je weten wat je kunt verwachten op de installatiedag? Bekijk dan ons filmpje!

Hoe werkt Coolbaas?

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je wilt.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Als het nodig is, komen we gratis langs om je situatie te bekijken.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

number_11

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je zou willen.

number_33

Als het nodig is, komen we gratis langs om jouw situatie te bekijken.

number_22

We sturen je een aanbod met jouw prijs, inclusief installatie en alles wat verder nodig is.

number_44

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.