Onze reviews op Google:
5/5

Wij leveren in Gelderland

Kies voor het comfort van Samsung WindFree airco's

wat kost jouw airco?

Hoe groot is de ruimte die je wilt koelen, in kubieke meter?
306090120150180
Kubieke meter (m3) bereken je door breedte x diepte x hoogte te doen. Een modern huis heeft meestal een hoogte van 2,60 meter.

stap 2

Wat is de afstand in meter van de binnenunit naar de buitenunit?
12345678910
Gebruik de kortste lengte die een buis zou kunnen gebruiken. Houd rekening met hoogteverschillen.

Stap 3

Hoe goed is je huis geïsoleerd?
Matig
Redelijk
Goed

Stap 4

Wat is je postcode?
Hiermee kijken we of we in jouw buurt installeren

Alle voordelen van airco, zonder het nadeel (tje)

Airco’s zijn fantastisch. Ze koelen of verwarmen de ruimte snel en efficient, en vallen amper op. Je bedient ze gemakkelijk met een afstandsbediening. Als we dan één nadeel moeten noemen -en nee, we zijn niet neutraal – , is het dat er lucht uit komt. Onder bepaalde omstandigheden kan dat niet fijn zijn. 

Gelukkig heeft Samsung een innovatieve oplossing voor dit probleem, in de vorm van Samsung WindFree. WindFree is een gepatenteerd systeem dat, met behulp van een microgrid van duizenden gaatjes, ervoor zorgt dat de lucht niet wordt ervaren als een luchtstraal, maar als (vrijwel) stilstaande lucht.

 

Hoe werkt Samsung WindFree?

Samsung WindFree werkt met twee modussen. In de ene modus, ‘fast cooling’, werkt de Samsung WindFree vergelijkbaar met een gewone airco. Hiermee wordt de hoogste snelheid bereikt.

Na enige tijd schakelt de airco over op de ‘WindFree’ modus, waarbij de lucht verspreidt wordt door duizenden gaatjes. 

Wil je weten hoe het werkt? Bekijk het filmpje!

Samsung WindFree collectie

Windfree Pure

De WindFree™ Pure is een wandmodel airconditioner, voorzien van een extra luchtreinigingsfilter, waarmee bacteriën en stof uit de lucht gehaald worden.
– Windfree Pure P09
– Windfree Pure P12

WindFree Comfort

Door de unieke toepassing van 23.000 microgaatjes in het voorpaneel van de Samsung WindFree™ Comfort verspreidt de lucht zich op een zachte en stille wijze door de ruimte, zonder een onaangenaam gevoel van koude tocht op je huid.
– Windfree Comfort C09
– Windfree Comfort C12
– Windfree Comfort C18
– Windfree Comfort C24

WindFree Elite

In de Fast Cooling modus wordt op krachtige wijze de ruimte op de gewenste temperatuur gebracht. Hierna sluiten de lamellen van de unit en wordt de ‘stille lucht’ door duizenden microgaatjes de ruimte in geblazen, waardoor een comfortabel binnentemperatuur behouden blijft. Deze unieke WindFree™ technologie kan in iedere ruimte worden toegepast.
– Windfree Elite E09
– Windfree Elite E12

Samsung Airco's hebben nog veel meer unieke functies.

Als je een Samsung airco bij Coolbaas bestelt, koop je niet alleen een topproduct van een wereldmerk, maar ook een airco met heel veel extra’s. Zo zijn een aantal modellen uitgerust met de volgende functies:

  • Motion Detect Sensor – waarmee je airco alleen aan gaat als er iemand thuis is 
  • AI Auto comfort – Dat jouw voorkeuren analyseert, en de airco leert optimaliseren
  • SmartThings – Heb je een Samsung telefoon of tv? dankzij SmartThings werkt al je apparatuur feilloos samen
  • TriCare filter – Een driedubbel filter voor het efficiënt verwijderen van stof, fibers, en dierenharen

Hoe werkt Coolbaas?

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je wilt.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Als het nodig is, komen we gratis langs om je situatie te bekijken.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

number_11

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je zou willen.

number_33

Als het nodig is, komen we gratis langs om jouw situatie te bekijken.

number_22

We sturen je een aanbod met jouw prijs, inclusief installatie en alles wat verder nodig is.

number_44

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Installatie door professionals

Als je een airco laat installeren, wil je natuurlijk dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt. Daarom werkt Coolbaas samen met de beste installateurs in jouw regio.

Alle installateurs waar we mee werken hebben de juiste certificaten, zoals ‘stek’ en ‘f-gassen’, zodat je zeker weet dat de installatie goed gebeurt. Daarnaast zijn onze installateurs vriendelijk en opgeruimd.

Wil je weten wat je kunt verwachten op de installatiedag? Bekijk dan ons filmpje!

Het milieu

Net als iedereen kijkt ook Coolbaas wel eens om zich heen en maakt zich zorgen. Ook wij hebben de ultieme oplossing niet. Feit is dat je, wanneer je iets koelt of verwarmt, altijd energie zult gebruiken, en die energie komt ergens vandaan.

Wat wij als bedrijf kunnen doen, is ervoor zorgen dat er zo min mogelijk energie gebruikt wordt. Dit doen we door alleen A++ airco’s te leveren. Zuinig dus.

Wat jij kunt doen, is ervoor zorgen dat je de energie haalt van een plek die niet altijd uitstoot geeft. Electrisch dus. Zeker wanneer je groene stroom of panelen hebt, is dit stukken schoner dan gas van een CV ketel.

Bij Coolbaas bestel je airconditioning zonder gedoe. Ons aanbod is inclusief installatie. Wij zorgen voor alles om de aanschaf van je klimaatbeheersing. Thuis, op je thuiskantoor, je slaapkamer, huiskamer of ergens anders. Het plannen van de installatie doen we samen met jou.

Nadat je een korte vragenlijst hebt ingevuld hebben we voldoende gegevens om de juiste apparatuur aan te bieden voor een scherpe prijs. Onze buitendienst neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor het bij jou thuis bekijken van de situatie. Hierna wordt de definitieve prijs vastgesteld.

Als alles naar wens is afgesproken, gaan we aan de slag om een ervaren installateur langs te laten komen. Hij zal de airconditoner snel en vakkundig komen installeren.

Na installatie is het een kwestie van aanzetten en de temperatuur instellen. De klimaatregeling is geregeld in huis. Comfortabel werken of slapen is vanaf nu een feit.