Onze reviews op Google:
5/5

Wij leveren in Gelderland

Bestel nu makkelijk, snel en comfortabel jouw airco voor thuis

wat kost jouw airco?

Hoe groot is de ruimte die je wilt koelen, in kubieke meter?
306090120150180
Kubieke meter (m3) bereken je door breedte x diepte x hoogte te doen. Een modern huis heeft meestal een hoogte van 2,60 meter.

stap 2

Wat is de afstand in meter van de binnenunit naar de buitenunit?
12345678910
Gebruik de kortste lengte die een buis zou kunnen gebruiken. Houd rekening met hoogteverschillen.

Stap 3

Hoe goed is je huis geïsoleerd?
Matig
Redelijk
Goed

Stap 4

Wat is je postcode?
Hiermee kijken we of we in jouw buurt installeren

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

bespaar direct 350 euro per jaar!

Natuurlijk weet je wat een airco is. Tijdens warme zomers een lekker koel briesje, waardoor je met focus kunt werken of lekker slaapt. Wat je misschien nog niet weet, is dat alle Coolbaas airco’s gebaseerd zijn op warmtepomp-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat je de airco als het ware kunt omdraaien. In plaats van koelen, kan een airco dus ook verwarmen! Let op! Deze tabel is actueel per augustus 2022. Prijzen veranderen snel momenteel, dus dit is alleen een indicatie

Veel goedkoper dan gas!

Airco CV ketel op gas
Prijs voor 1 kWh / m3 aan energie € 0,58 € 2,60
Benodigde kWh/M3 per dag 3,52 kWh 1,44 m3
Energiekosten per dag € 2,04 € 3,74
Energiekosten per maand € 61,20 € 112,20

Dat scheelt behoorlijk!

Op basis van bovenstaand rekenvoorbeeld zie je dat je elke maand ruim 50 euro minder betaalt voor een huiskamer van 60m2  – en in de wintermaanden zeker meer.

Die airco heb je er na een paar jaar al uit!

Voor de berekening zijn we uit gegaan van de volgende omstandigheden:

Een gemiddeld huis is 120 m2 en gebruikt per jaar 1400 m3 gas – 75% hiervan is verwarming.
Voor een kamer van 60m2 verbruik je dus 525 m3 gas per jaar – 1,44 m3 per dag.

De ‘energetische waarde’ (joule) van dit gas is ongeveer 14.069 kWh.
Een warmtepomp produceert echter 4 keer meer energie dan verbruikt wordt, ofwel 3,52 kWh per dag.

Electra / gasprijs per eind augustus via consumentenbond.nl .

Deze berekening vergelijkt theoretisch energieverbruik tussen een CV ketel en een airco-installatie, voor een standaard ruimte. Iedere warmte-installatie kent verliezen, waardoor de efficiëntie dus lager zal zijn dan de theorie.

Airco’s en CV’s hebben verschillende sterke en zwakke punten. Zo zijn CV installaties gevoelig voor slecht geïsoleerde leidingen of matig onderhoudt, en verliest een Airco sterk wanneer er tocht optreedt. 

De precieze verschillen in prijs zijn dus afhankelijk van uw exacte huis, installatie, en situatie, en er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze berekening.

Hoe werkt Coolbaas?

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je wilt.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Als het nodig is, komen we gratis langs om je situatie te bekijken.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

number_11

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je zou willen.

number_33

Als het nodig is, komen we gratis langs om jouw situatie te bekijken.

number_22

We sturen je een aanbod met jouw prijs, inclusief installatie en alles wat verder nodig is.

number_44

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Installatie door professionals

Als je een airco laat installeren, wil je natuurlijk dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt. Daarom werkt Coolbaas samen met de beste installateurs in jouw regio.

Alle installateurs waar we mee werken hebben de juiste certificaten, zoals ‘stek’ en ‘f-gassen’, zodat je zeker weet dat de installatie goed gebeurt. Daarnaast zijn onze installateurs vriendelijk en opgeruimd.

Wil je weten wat je kunt verwachten op de installatiedag? Bekijk dan ons filmpje!

Welkom in de 21e eeuw

En dan hebben we het nog niet eens over de rest van de voordelen. Geen gedoe meer met draaiknoppen die achter de bank verstopt zitten. Of een thermostaat aan de muur die voor je hele huis de temperatuur bepaalt.

Gewoon een afstandsbediening, of een app. Zodat je, voordat je thuiskomt, regelt dat het lekker warm is als je aankomt. En dat het, als je meerdere units hebt, 21 graden in de huiskamer mag zijn, maar dat 16 echt prima is in de slaapkamer.

Heb je een smart home? Onze airco’s sluiten aan op alle grote systemen. Zodat je ook gewoon ‘warmer!’ naar je speakerkastje kunt roepen. Prachtig toch?

Het milieu

Net als iedereen kijkt ook Coolbaas wel eens om zich heen en maakt zich zorgen. Ook wij hebben de ultieme oplossing niet. Feit is dat je, wanneer je iets koelt of verwarmt, altijd energie zult gebruiken, en die energie komt ergens vandaan.

Wat wij als bedrijf kunnen doen, is ervoor zorgen dat er zo min mogelijk energie gebruikt wordt. Dit doen we door alleen A++ airco’s te leveren. Zuinig dus.

Wat jij kunt doen, is ervoor zorgen dat je de energie haalt van een plek die niet altijd uitstoot geeft. Electrisch dus. Zeker wanneer je groene stroom of panelen hebt, is dit stukken schoner dan gas van een CV ketel.

Zonnepanelen

Natuurlijk hoeven we je niet te vertellen dat zonnepanelen een prima keuze zijn. Wat we je misschien wel kunnen vertellen, is dat je die ook goed kunt combineren met jouw airco. Je gebruikt de stroom die de panelen opwekken direct voor een aangenaam klimaat in je huis!

jeremy-bezanger-iK6tB_STQtI-unsplash

Bij Coolbaas bestel je airconditioning zonder gedoe. Ons aanbod is inclusief installatie. Wij zorgen voor alles om de aanschaf van je klimaatbeheersing. Thuis, op je thuiskantoor, je slaapkamer, huiskamer of ergens anders. Het plannen van de installatie doen we samen met jou.

Nadat je een korte vragenlijst hebt ingevuld hebben we voldoende gegevens om de juiste apparatuur aan te bieden voor een scherpe prijs. Onze buitendienst neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor het bij jou thuis bekijken van de situatie. Hierna wordt de definitieve prijs vastgesteld.

Als alles naar wens is afgesproken, gaan we aan de slag om een ervaren installateur langs te laten komen. Hij zal de airconditoner snel en vakkundig komen installeren.

Na installatie is het een kwestie van aanzetten en de temperatuur instellen. De klimaatregeling is geregeld in huis. Comfortabel werken of slapen is vanaf nu een feit.