Onze reviews op Google:
5/5

Wij leveren in Gelderland

Focus en concentratie met een airco op je thuiskantoor

wat kost jouw airco?

Hoe groot is de ruimte die je wilt koelen, in kubieke meter?
306090120150180
Kubieke meter (m3) bereken je door breedte x diepte x hoogte te doen. Een modern huis heeft meestal een hoogte van 2,60 meter.

stap 2

Wat is de afstand in meter van de binnenunit naar de buitenunit?
12345678910
Gebruik de kortste lengte die een buis zou kunnen gebruiken. Houd rekening met hoogteverschillen.

Stap 3

Hoe goed is je huis geïsoleerd?
Matig
Redelijk
Goed

Stap 4

Wat is je postcode?
Hiermee kijken we of we in jouw buurt installeren

Ben je ook bezig met het steeds beter inrichten van je thuiskantoor? Coolbaas helpt je met het invullen van de ‘missing link’.

Want naast een fatsoenlijk bureau, goede stoel, of mooi scherm, is ook een airco een supergoede investering op je dagelijkse werkplek. Hieronder 5 goede redenen om een airco te installeren in je thuiskantoor.

Betere concentratie

Een airco zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren op je werk. Hierdoor werk je sneller, beter en meer ontspannen. Ook in de winter helpt een airco met snel en efficiënt verwarmen en met het behouden van een goede luchtvochtigheid.

Gezondere lucht

Een airco helpt om de lucht frisser te houden in je werkomgeving. De lucht wordt door de airco-unit geleidt, waar deze door diverse filters gaat. Hierdoor hebben veel mensen minder last van stof, huisstofmijt, of astma klachten. Ook krijgen bacterieën minder kansen wanneer de temperatuur lager is.

Geen weggegooide werktijd

Zeker als ZZP’er is tijd geld. Met een airco kun je sneller en met meer focus je taken doen. Je bent eerder klaar, en hoeft dus geen werktijd meer weg te gooien. Meer ontspanning, of meer werk voor je klanten.

De baas (of de opdrachtgever) helpt je mee

Steeds meer werkgevers geven hun personeel een vast thuiswerkbudget. In de meeste gevallen kun je dit gebruiken voor het laten installeren van een airconditioning op je werkplek. Dat scheelt behoorlijk. Ook als zelfstandige profiteer je mee: een airconditioning is op te voeren als zakelijke uitgave voor je omzetbelasting.

Bespaar geld

Zeker in de huidige tijd is het in veel huizen zaak om niet onnodig energie te gebruiken. Wanneer je een aparte werkkamer hebt, is het overdag vaak alleen nodig om deze te verwarmen. Met een airco doe je dit véél sneller en efficiënter dan met een CV ketel of andere traditionele verwarming.

Kortom: wacht niet langer, en laat Coolbaas langskomen voor een vrijblijvende offerte!

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Iedere split airco is eigenlijk vier apparaten in één! Met onze airco’s kun je de volgende dingen doen:

Koelen

Natuurlijk kan een airco koelen! Op warme dagen zorgt een airco ervoor dat het binnen aangenaam blijft, op de temperatuur die jij makkelijk hebt ingesteld. Zo is het de hele zomer koel in je huis.

Verwarmen

Iedere airco die wij leveren kan ook verwarmen! Dit komt omdat er een warmtepomp ingebouwd zit. Verwarmen met een airco is heel geschikt om op koude dagen te gebruiken als aanvulling of zelfs als hoofdverwarming. En het mooiste? Verwarmen op deze manier is goedkoper én milieuvriendelijker dan verwarmen via gas.

Ontvochtigen

In veel huizen is de lucht te vochtig. Dit kan leiden tot allerlei problemen. Denk bijvoorbeeld aan schimmels en houtrot die meer kansen krijgen. Daarnaast vinden veel mensen het niet aangenaam, of krijgen ze klachten zoals hoofdpijn en dergelijke. Onze airco’s kunnen ook ontvochtigen, zodat uw huis een aangename luchtvochtigheid houdt.

Filteren

In binnenlucht zit van alles en nog wat. Stof, bacteriën, virussen en meer zorgen ervoor dat de lucht niet altijd aangenaam is, zeker wanneer je hiervoor gevoelig bent of bijvoorbeeld astma hebt. Onze airco’s zijn voorzien van geavanceerde luchtfilters, die de lucht een stuk schoner maken.

Qlima logo
Qlima logo

Installatie door professionals

Als je een airco laat installeren, wil je natuurlijk dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt. Daarom werkt Coolbaas samen met de beste installateurs in jouw regio.

Alle installateurs waar we mee werken hebben de juiste certificaten, zoals ‘stek’ en ‘f-gassen’, zodat je zeker weet dat de installatie goed gebeurt. Daarnaast zijn onze installateurs vriendelijk en opgeruimd.

Wil je weten wat je kunt verwachten op de installatiedag? Bekijk dan ons filmpje!

Vakkundige-, snelle installatie en super netjes afgewerkt! Van te voren contact gehad en de vragen werden snel beantwoord en hier bleek ook uit dat Coolbaas weet waar ze over praten! Zeker een aanrader voor iedereen die een goede airco voor een goede prijs geïnstalleerd wil hebben!

Hoe werkt Coolbaas?

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je wilt.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Als het nodig is, komen we gratis langs om je situatie te bekijken.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

number_11

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je zou willen.

number_33

Als het nodig is, komen we gratis langs om jouw situatie te bekijken.

number_22

We sturen je een aanbod met jouw prijs, inclusief installatie en alles wat verder nodig is.

number_44

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.