Onze reviews op Google:
5/5

Wij leveren in Gelderland

Complete verwarming voor je tiny house met een Coolbaas warmtepomp!

wat kost jouw airco?

Hoe groot is de ruimte die je wilt koelen, in kubieke meter?
306090120150180
Kubieke meter (m3) bereken je door breedte x diepte x hoogte te doen. Een modern huis heeft meestal een hoogte van 2,60 meter.

stap 2

Wat is de afstand in meter van de binnenunit naar de buitenunit?
12345678910
Gebruik de kortste lengte die een buis zou kunnen gebruiken. Houd rekening met hoogteverschillen.

Stap 3

Hoe goed is je huis geïsoleerd?
Matig
Redelijk
Goed

Stap 4

Wat is je postcode?
Hiermee kijken we of we in jouw buurt installeren

Niets is leuker dan een tiny house! Coolbaas levert een complete oplossing voor een zelfstandig tiny house, met een compacte binnenunit aan de wand, en een converter die buiten geplaatst kan worden.

Deze oplossing is zo goed, dat ook de specialisten van Daily Cabin exclusief hebben gekozen voor warmtepompen van Coolbaas. Bekijk de installaties op onze pagina.

In de zomer koeling, in de winter verwarming

In de zomer zorgt deze warmtepomp er dankzij de airco functionaliteit voor dat je cabin heerlijk koel blijft als jij dat wilt. Hierdoor slaap je rustig, of biedt je je gasten extra comfort. In de winter is de capaciteit ruim voldoende om je cabin altijd warm te houden.

‘Stoken’ op electra

Het gebruiken van een warmtepomp is vier keer efficiënter dan het gebruiken van gas om te verwarmen. Wanneer je elektrisch koelen of verwarmen combineert met zonnepanelen of groene stroom, kun je zelfs compleet zonder CO2 uitstoot je tiny house verwarmen!

Daily Cabin kiest voor Coolbaas

Daily Cabin is specialist in het bouwen van tiny houses. Deze cabins  worden door heel Nederland -en daarbuiten- geleverd. Ze zijn populair bij campings en bij particulieren die graag wat extra ruimte hebben.

Elke warmtepomp, die in een Daily Cabin wordt geplaatst, wordt door Coolbaas geleverd en geïnstalleerd. We zijn super trots op deze samenwerking!

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Altijd met wifi en smartphone bediening

Altijd A++ energiezuinig

Altijd superstil

Iedere split airco is eigenlijk vier apparaten in één! Met onze airco’s kun je de volgende dingen doen:

Koelen

Natuurlijk kan een airco koelen! Op warme dagen zorgt een airco ervoor dat het binnen aangenaam blijft, op de temperatuur die jij makkelijk hebt ingesteld. Zo is het de hele zomer koel in je huis.

Verwarmen

Iedere airco die wij leveren kan ook verwarmen! Dit komt omdat er een warmtepomp ingebouwd zit. Verwarmen met een airco is heel geschikt om op koude dagen te gebruiken als aanvulling of zelfs als hoofdverwarming. En het mooiste? Verwarmen op deze manier is goedkoper én milieuvriendelijker dan verwarmen via gas.

Ontvochtigen

In veel huizen is de lucht te vochtig. Dit kan leiden tot allerlei problemen. Denk bijvoorbeeld aan schimmels en houtrot die meer kansen krijgen. Daarnaast vinden veel mensen het niet aangenaam, of krijgen ze klachten zoals hoofdpijn en dergelijke. Onze airco’s kunnen ook ontvochtigen, zodat uw huis een aangename luchtvochtigheid houdt.

Filteren

In binnenlucht zit van alles en nog wat. Stof, bacteriën, virussen en meer zorgen ervoor dat de lucht niet altijd aangenaam is, zeker wanneer je hiervoor gevoelig bent of bijvoorbeeld astma hebt. Onze airco’s zijn voorzien van geavanceerde luchtfilters, die de lucht een stuk schoner maken.

Qlima logo
Qlima logo

Installatie door professionals

Als je een airco laat installeren, wil je natuurlijk dat het goed, snel en betrouwbaar gebeurt. Daarom werkt Coolbaas samen met de beste installateurs in jouw regio.

Alle installateurs waar we mee werken hebben de juiste certificaten, zoals ‘stek’ en ‘f-gassen’, zodat je zeker weet dat de installatie goed gebeurt. Daarnaast zijn onze installateurs vriendelijk en opgeruimd.

Wil je weten wat je kunt verwachten op de installatiedag? Bekijk dan ons filmpje!

Vakkundige-, snelle installatie en super netjes afgewerkt! Van te voren contact gehad en de vragen werden snel beantwoord en hier bleek ook uit dat Coolbaas weet waar ze over praten! Zeker een aanrader voor iedereen die een goede airco voor een goede prijs geïnstalleerd wil hebben!

Hoe werkt Coolbaas?

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je wilt.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

Als het nodig is, komen we gratis langs om je situatie te bekijken.

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.

number_11

Op onze website helpen we je uitkiezen welke airco je nodig hebt en welke functies je zou willen.

number_33

Als het nodig is, komen we gratis langs om jouw situatie te bekijken.

number_22

We sturen je een aanbod met jouw prijs, inclusief installatie en alles wat verder nodig is.

number_44

Onze ervaren installateur maakt een afspraak en komt bij je langs voor de installatie.